Saturday, October 10, 2015

Part IV【Golden Syrup】-加央角(水和酥皮用花生油制做)

油皮:
中筋麵粉 120g【Y】
Golden Syrup 1/2t=4g【Y】
花生油 35g【Y】
冷水60g【Y】
-219g

油酥:
低筋麵粉135g【Y】
花生油 45g【Y】
-180g

这次我要改
油皮: 310g xY/219g
中筋麵粉 170g
Golden Syrup 6g
花生油 50g
冷水85g
-311g

油酥: 310g xY/180g
低筋麵粉 232g
花生油 78g
-310g

-食谱来之(2 in 1)
-加央和KK角=50g【25g/25g】x10
-叉烧酥=60g【30g/30g】=对半切
-叉烧包=30g【15g/15g】 x2


No comments:

Post a Comment